Permacultuur tuinderij in oprichting

1 minuten leestijd

Na jaren van plannen en dromen is het dan nu echt zo ver: we hebben een stuk grond gevonden om onze tuinderij op te gaan zetten. Ongeveer 1 hectare vlak bij Sint-Oedenrode in Noord-Brabant. Op de grens van bos en veld, de ideale locatie voor een tuinderij op basis van permacultuur.

Maar ook met uitdagingen: de akker werd tot nu toe gebruikt voor voedermais – met het gebruik van kunstmest geen goed uitgangspunt voor een gezonde bodem. Een bodem die op zichzelf al een uitdaging vormt: arme en zure zandgrond. Kort om: werk aan de winkel in dit jaar van de bodem.

Volg de ontwikkelingen op deze blog en onze facebookpagina.2015-01-24 11.32.56(1)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: