28 en 29 mei: start Permacultuurjaartraining op de tuinderij.

1 minuten leestijd

Op 28 en 29 mei gaat een nieuwe Permacultuurjaartraining van start bij ons op de tuinderij. De jaartraining wordt gegeven in blokken van 2 dagen op de zaterdag en zondag. De locatie is Permacultuurtuinderij De Voedselketen in St. Oedenrode. Hoofddocent is Linder van den Heerik.

De jaaropleiding bestaat uit een mix van theorie en praktijk. Tijdens de lesblokken wordt er bijvoorbeeld gezamenlijk in de tuin gewerkt, of gaan we samen naar het bos. Theorie wordt afgewisseld met de praktijk op de tuinderij. Ook plannen we soms (in overleg met de cursisten) een excursie.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website van Permacultuurschool Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: