13 en 14 mei: Meewerken en Kennismaken

1 minuten leestijd

Meewerk dag: zaterdag 13 mei van 10 – 16
Open dag: zondag 14 mei van 12 – 16

Pallande 1, Oirschot

Op 13 en 14 mei vieren we de start van het nieuwe seizoen op Tuinderij de Voedselketen!

Op 13 mei kan je komen meewerken op de tuin. We gaan kruiden planten, een takkenril aanleggen en met karton en houtsnippers de bomenrijen bijwerken. Zin om ook een dagje de handen uit de mouwen te komen steken? We zijn er van 10 – 16, stuur van te  voren een mailtje naar tuinderij@devoedselketen.nl zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Op de 14e is het open dag, en kan je kennismaken met ons, de tuinders, met het bedrijf. Horen hoe je als klant lid kan worden, hoe het werkt en wat je kan verwachten. Je kan alle vragen stellen over onze manier van werken en idealen onder het genot van een hapje en drankje, en de groenten van het seizoen.

2 gedachten over “13 en 14 mei: Meewerken en Kennismaken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: