Activiteiten op de Voedselketen

1 minuten leestijd

Vanaf dit najaar hebben we weer verschillende activiteiten gepland op de tuinderij. Hieronder de hoogte punten, zie devoedselketen.nl/agenda voor het meest actuele overzicht en meer informatie rond aanmelden, tijden en kosten.

Open dag

Op 25 augustus organiseren we een open dag: met rondleidingen over de tuinderij, proeverij en de mogelijkheid kennis te maken met de tuinders. We zijn er van 12 tot 16, kom ook langs!

Meer informatie

Cursussen en workshops

We hebben weer verschillende cursussen en workshops gepland, voor ieder wat wils. 

In februari 2020 gaat een nieuwe permacultuur jaartraining van start, en op 31 augustus / 1 september een nieuwe Matsterclass Bodemleven onder de Microscoop. Daarnaast zal Saskia van der Linden – docent Ethiek in de Jaartraining – een aantal workshops organiseren rond de thema’s permacultuur en ethiek, kennisdeling & pedagogiek en permacultuur in internationaal perspectief.

Meewerkdagen

Dit najaar organiseren we weer een keer per maand een meewerkdag: op vrijdag 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december kan je komen mee helpen op de tuin. We zijn er van 11 tot 16, met lunch en rondleiding over de tuinderij van 13 tot 14.

Voor meer informatie en opgeven zie onze agenda.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: