Mini-meewerkdagen

1 minuten leestijd

Vanwege Corona zijn gewone meewerkdagen op dit moment jammer genoeg niet mogelijk. In plaats van een meewerkdag in de maand, kan je daarom nu elke vrijdag mee komen werken. Steeds met maximaal 2 personen zodat we tijdens het meewerken voldoende afstand kunnen bewaren.

Vind je het ook lekker de handen even uit de mouwen te kunnen steken en ondertussen meer te leren over hoe permacultuur er in de praktijk uit ziet – kom dan ook langs.

Via onderstaande link kan je je beschikbaarheid opgeven door je naam op te geven en via het groene vinkje de datum dat je mee wilt komen werken te selecteren. Staat er onder een datum geen vinkje meer? Dan zitten we al op het maximum van 2 deelnemers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: