Afgelast: 25 juni: open dag & afhalen Solid

1 minuten leestijd

Door een vertraging in de levering moeten we de Solid afhaaldag én de open dag helaas af lassen.

Heb je besteld? Dan nemen we persoonlijk contact met je op voor een afhaal afspraak. Voor de open dag zoeken we een nieuwe datum – binnenkort hoor je hier meer over.

De Voedselketen is dit jaar afhaalpunt voor de jaarlijkse campagne van Solid Europe. Omdat het een mooi moment is om ook de tuinderij te laten zien, combineren we dat met een kleine open dag.

Wat kan je verwachten

Van 14.00 – 17.00 kan je langs komen op de tuinderij. Er is dan de mogelijkheid om even te komen kijken, kennis te komen maken, vragen te stellen, en natuurlijk om je bestelling van Solid op te komen halen.

Mini-markt: tijdens de open dag is er de mogelijkheid om verste groenten van de tuinderij te kopen, sap uit de boomgaard, en plantjes zoals lekkere door dragende aardbeien en Taunton’s Kale – een overblijvende koolplant zoals de Eeuwige Moes.

Rondleidingen: om 14.30 en 16.00 doen we een rondleiding over de tuinderij waar je alles te weten kan komen over onze manier van werken, opzet van de tuinderij en de rol van de bodem en biodiversiteit in onze manier van werken.

Solid in het kort

Solid is een jaarlijkse campagne waarmee we heel direct toffe producenten uit Europa willen ondersteunen. Door rechtstreeks producten af te nemen van deze coöperaties, kan lokaal maximaal geprofiteerd worden van de opbrengst. Hiermee injecteer je direct in de nieuwe economie en voer je actie door bewust te kopen.

  • Bestellen kan nog tot 20 mei.
  • Wil je de bestelling op 25 juni bij ons afhalen? Kies dan voor afhalen in Oirschot.
  • Op 25 juni staat de bestelling van 14 – 17 voor je klaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: