Pluk! De groenten van West.

1 minuten leestijd

Wil jij leren je eigen tuin met permacultuur te ontwerpen en aan te leggen? Geïnteresseerd in zelfvoorzienend leven, of een tuinderij opzetten of omvormen naar permacultuur?

Kijk dan hieronder het inspirerende filmpje (door Permades Pemacultuur) van de tuinderij van Kiki Muyres en Ann Doherty, die elkaar ontmoetten in de jaartraining permacultuur van Linder, waarna zij in Amsterdam West de CSA ‘Pluk! De groenten van West’ hebben opgezet. Kijk hoe ze werken, hoe een CSA bedrijf werkt, en wat de principes van permacultuur zijn.

Ook geïnspireerd om permacultuur toe te passen in je volktuin, buurtmoestuin, CSA, of tuinderij? In februari gaat weer een nieuwe cursus van start.

Hoewel wij zelf natuurlijk niet met zelf-oogst werken maar groentepakketten leveren, geeft het filmpje ook een leuke inkijk van hoe wij zelf werken en naar onze tuinderij kijken. Woon je in de regio Tilburg, Eindhoven, Sint-Oedenrode of Oisrschot en wil je ook wekelijks verse en lokale groenten ontvangen, klik dan hier.

Eén opmerking over 'Pluk! De groenten van West.'

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: